Dietetyka w aspekcie żywienia zbiorowego


Przedstawimy jak wygląda proces zamawiania towaru, gotowania oraz wydawania posiłków. Dodatkowo uczestnicy poznają aktualne przepisy dotyczące systemu HACCP oraz zarządzania personelem w ośrodkach żywienia zbiorowego. Szkolenie kładzie nacisk na ćwiczenia praktyczne.

Plan szkolenia:

1. Podstawy żywienia zbiorowego.

2. Organizacja żywienia zbiorowego.

3. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - higiena
i bezpieczeństwo posiłków.

4. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - System HACCP.

5. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - dokumentowanie realizacji zasad GHP/GMP i systemu HACCP.

6. Zasady dotyczące wyposażenia kuchni.

7. Przepisy BHP dotyczące pracowników kuchni.

8. Ćwiczenia praktyczne.

Atutem szkolenia jest mała grupa uczestników.

Każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat pod koniec szkolenia.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia z przyczyn od siebie niezależnych. W takim przypadku organizator dokona zwrotu całości opłaty wniesionej przez uczestnika na podane przez niego konto bankowe.

Termin szkolenia

Dzień:
16 lutego 2019
Godzina:
9:30
Czas:
8h z 15 min. przerwą na poczęstunek

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

210 zł

Doktoranci

do 30 roku życia

230 zł

Pozostali

 

250 zł

Wszystkie podane kwoty są cenami brutto. Cena zawiera materiały szkoleniowe oraz poczęstunek.

W przypadku zniżek grupowych prosimy o kontakt mailowy na adres: kontakt@szkoleniadietetyka.pl

Formularz zgłoszeniowy

Nie można zpisać się już na to szkolenie ponieważ upłynął termin rekrutacji.