Dietetyka w aspekcie żywienia zbiorowego [ONLINE]



Przedstawimy jak wygląda proces zamawiania towaru, gotowania oraz wydawania posiłków. Dodatkowo uczestnicy poznają aktualne przepisy dotyczące systemu HACCP oraz zarządzania personelem w ośrodkach żywienia zbiorowego. Szkolenie kładzie nacisk na ćwiczenia praktyczne.

Plan szkolenia:

1. Podstawy żywienia zbiorowego.

2. Organizacja żywienia zbiorowego.

3. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - higiena
i bezpieczeństwo posiłków.

4. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - System HACCP.

5. Zarządzanie bezpieczeństwem posiłków w żywieniu zbiorowym - dokumentowanie realizacji zasad GHP/GMP i systemu HACCP.

6. Zasady dotyczące wyposażenia kuchni.

7. Przepisy BHP dotyczące pracowników kuchni.

8. Ćwiczenia praktyczne.

Szkolenie odbędzie się za pośrednictwem wideotransmisji na żywo. Organizator szkolenia utworzy uczestnikowi dedykowane konto serwisu google.com i przekaże drogą mailową dane do logowania (wraz z instrukcją), za pośrednictwem którego uczestnik będzie mógł wziąć udział w szkoleniu. Konto zostanie usunięte przez organizatora szkolenia bezpośrednio po zakończeniu kursu.

Każdy uczestnik otrzymuje imienny certyfikat.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania szkolenia z przyczyn od siebie niezależnych. W takim przypadku organizator dokona zwrotu całości opłaty wniesionej przez uczestnika na podane przez niego konto bankowe.

Termin szkolenia

Dzień:
30 stycznia 2021
Godzina:
9:30
Czas:
7h

Cennik szkolenia

Studenci

do 26 roku życia

220 zł

Doktoranci

do 30 roku życia

240 zł

Pozostali

 

260 zł

Wszystkie podane kwoty są cenami brutto.

W przypadku zniżek grupowych prosimy o kontakt mailowy na adres: kontakt@szkoleniadietetyka.pl

Formularz zgłoszeniowy

Nie można zpisać się już na to szkolenie ponieważ upłynął termin rekrutacji.